Huid over 30 jaar - Eucerin

10 februari

Huidveroudering

Ontdek hoe je huid er over 30 jaar uitziet

Vroeg of laat krijgen we allemaal rimpels. Daar is niet tegenop te smeren. Wat wel kan, is huidveroudering vertragen. Daarom bieden wij vier vrouwen een kijkje in de toekomst. Deze uitverkorenen zien hoe hun huid er over 30 jaar uit kan zien én leren wat ze tegen huidveroudering kunnen doen. Aanvullend krijgen ze een jaar lang gratis Eucerin anti-ageproducten die perfect passen bij hun huidtype. Wil jij kans maken op deze bijzondere mogelijkheid? Bekijk dan de video en lees hieronder hoe je kunt meedoen!

Hoe je mee doet?

Durf jij dit aan? Laat ons dan voor 1 maart weten waarom juist jij mee wilt doen aan deze actie. Heb je een bijzondere levensstijl? Werk je de hele dag buiten? Of maak je bijvoorbeeld standaard korte nachten? Leef je supergezond of juist niet? Vul via onderstaande button het formulier in en upload hierbij ook een recente foto van jezelf. Na de sluitingsdatum maken wij binnen drie werkdagen bekend welke vier vrouwen zijn uitgekozen.

De actie is verlopen.

Professionele aanpak

Eucerin kan jou aan de hand van computerbewerking laten zien hoe je huid er over 30 jaar uit kan zien. Om dat te doen, wordt eerst een foto gemaakt in een professionele studio. Aan de hand daarvan, en aan de hand van jouw levensstijl en een huidanalyse van Eucerins huidexpert Susanne, word je 30 jaar ouder gemaakt. Afhankelijk van de uitkomst van de analyse verschijnen er rimpels en pigmentvlekken en gaat de huid zakken. Erg leerzaam dus, maar ook best confronterend. Je levensstijl heeft namelijk veel invloed op hoe dit eruit komt te zien.

Behalve deze analyse en het huidadvies van Susanne krijg je als dank voor jouw deelname een jaar lang gratis anti-age producten van Eucerin. Deze worden speciaal voor jou geselecteerd.

Omdat Eucerin als missie heeft om kennis over de huid te delen, wordt over jouw ervaringen een blogartikel geschreven. Ook worden de resultaten gedeeld op LINDAnieuws. Zo kunnen we andere vrouwen inspireren en op de hoogte stellen van de kennis die jij hebt opgedaan.

Actievoorwaarden

Het is belangrijk dat je beschikbaar bent op zaterdag 18 maart. Op deze dag staat de fotoshoot ingepland (regio Amsterdam) en krijg je van ons huidadvies op maat.
Als je mee wilt doen aan deze actie, geef je automatisch akkoord voor het publiceren van je voor-en-nafoto op de blog en de social mediakanalen van Eucerin en LINDAnieuws. Het eventuele gebruik van de foto’s op latere momenten hoort hier ook bij. Klik hier voor de volledige actievoorwaarden.

door