Lancering blog Eucerin

13 januari

Informatie over de huid

Eucerin blog: alle informatie over huidverzorging op één plek

Welkom op onze blog. Hier vind je alles over de huid, ons grootste orgaan en daarom ook een belangrijk onderdeel van je dagelijkse verzorging. Iedere twee weken delen we een artikel dat ingaat op door jullie gestelde vragen en actuele onderwerpen, zoals huidveroudering, verzorging en bescherming van de huid. Op basis van wetenschap, fabelvrij en daardoor volledig betrouwbaar.

Susanne de KleijnExperts aan het woord

Een deel van de artikelen wordt geschreven door huidexpert Susanne de Kleijn. Susanne is huidtherapeut en international medical manager. In haar functie heeft ze dagelijks contact met dermatologen uit verschillende landen. Hierdoor is ze op de hoogte van de laatste medische ontwikkelingen en weet ze alles over huidaandoeningen zoals psoriasis, acne en eczeem.

Vraag vooral

Susanne weet daarnaast precies hoe ze moeilijke onderwerpen op een eenvoudige manier uitlegt. Dit doet ze samen met een team van Eucerin huidexperts. Heb je na het lezen nog vragen? Stel ze gerust: ons expertteam geeft altijd persoonlijk antwoord.

Zo weet jij straks alles over je huid, over de verzorging en de bescherming ervan. En wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Like ons dan op Facebook of meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

door